Adress:

Svenssons Saxvallen
Karolinervägen 28
830 15 Duved

Tel: 0647-205 58

 

BUSSRESOR RESEARRANGÖR ÖSTERSUND DUVED JÄMTLAND - SVENSSONS I SAXVALLEN AB

Researrangör

foreningarVi kan erbjuda en resa för alla! Vi skräddarsyr reseprogram efter dina önskemål. Om så önskas hjälper vi till med hela paket med transport, boende, mat och övriga kringarrangemang. Detta är mycket uppskattat av våra kunder som då bara kan luta sig tillbaka och njuta av resan, och ni får då allting samlat på en och samma bokning. Så kontakta oss oavsett om det gäller

Tips & Råd

Känner ni er osäker på vad man kan hitta på och/eller besöka på resan? Fråga oss! Vi har massor med erfarenheter av de olika resmålen och kan säkert bidra med tips och råd!
Under åren på väg har vi samlat på oss massor med värdefulla erfarenheter och byggt upp ett kontaktnät över hela landet.

Ingenting ska kännas jobbigt på resan och vi ska göra vårt bästa för att just Er resa blir så bra som möjligt.

Hyr en buss

Hos oss kan du också hyra buss för speciella tillfällen. Till exempel om du planerar för en fest eller en resa en bit utanför centrum och behöver få hjälp med att transportera gästerna från stan? Hyr en buss av oss så får du hjälp av våra duktiga chaufförer. Vi kan självklart även hjälpa till med en resa till fjällen eller en resa med fotbollslaget till ungdomscupen.

Att hyra en buss av oss ska vara en bekväm och smidig upplevelse. Vi kan skräddarsy transporten efter dina speciella behov och hjälpa dig att hitta en kostnadseffektiv lösning.

Exempel på gruppresor med buss som vi kan arrangera

shopping smallShoppingresor

Gekås Ullared är mer än ett varuhus. Det är Sveriges största utflyktsmål och ett härligt shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart! Varje år kommer över fyra och en halv miljoner människor hit för att uppleva och skapa shoppinghistoria.

Dra ihop ett gäng glada shoppare och kontakta oss för en smidig lösning.

konsert smallKonserter

Är ni sugna på att gå på konsert men saknar färdmedel? Vi hjälper till med transporten och kan även bistå med hjälp med boende.


Sportevenemang

turistbuss smallModerna och välutrustade turistbussar som tar dig och ditt sällskap vart ni vill. Våra turistbussar har all nödvändig utrustning, utan avkall på komfort och säkerhet, allt anpassningsbart efter era behov och önskemål.

teaterTeaterresor

Vi kan även erbjuda våra kunder en teaterupplevelse utöver det vanliga. Vi kan hjälpa tiill med allt från endast bussresan till hjälp med boende, mat, dryck eller andra tips och önskemål som ni i gruppen kan tänkas ha.

konferensKonferenser

Varör inte anlita oss när ni ska dra på konferensresan, med våra bussar tar dig och ditt företag bekvämt dit ni vill! På bussen får ni möjlighet att påbörja konferensen ev mad hjälp av vår tekniska utrustning. Våra bussar erbjuder gott om benutrymme och fällbara säten. Ni har också tillgång till wifi, usb-ingång, film- och musikanläggning, mikrofon, pentry, kaffebryggare och kylfack, och toalett.

Komponera en egen resa

komponera resaDu kan också anlita oss för egenkomponerade resor. Vi kan självklart även hjälpa till med att komponera din resa exempelvis fjällen, Norge, Finland, Legoland, Ishotellet

Att åka buss med oss är en bekväm och smidig upplevelse.

Välkommen att kontakta oss.

Skräddarsydda resor

Vi hjälper även till med boende, mat och övriga önskemål för våra resenärer vi behov. Har ni ett önskemål om destination?
Kontakta oss så tar vi fram en lösning tillsammans!

Telefon: 0647-205 58 Eller epost: svensson.saxvallen@telia.com

90